'TS'yi yeneceğimize inanıyorum'

Gençlerbirliği'nin Boşnak forvet oyuncusu Ermin Zec, hafta sonu karşılaşacakları Trabzonspor'u mağlup edeceklerine inandığını söyledi.Ligde bu hafta sahalarında Trabzonspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Zec, "Trabzonspor çok iyi bir takım ve iyi futbo

'TS'yi yeneceğimize inanıyorum'

Gençlerbirliği'nin Boşnak forvet oyuncusu Ermin Zec, hafta sonu karşılaşacakları Trabzonspor'u mağlup edeceklerine inandığını söyledi.

Ligde bu hafta sahalarında Trabzonspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Zec, "Trabzonspor çok iyi bir takım ve iyi futbol oynuyorlar ama yine de onları yeneceğimize inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.Ligde bu hafta sahalarında Trabzonspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Zec, "Trabzonspor çok iyi bir takım ve iyi futbol oynuyorlar ama yine de onları yeneceğimize inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor