TS'yi iyi yere getirmeye çalışacağız

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Olcan adın Karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamalarda "Hazırlık çercevesinde böyle tip maçlar her iki takım açısından da zor oluyor. Çünkü kampın vermiş olduğu yorgunluk, yurt dışında olmanın vermiş olduğu dezavantajlar

TS'yi iyi yere getirmeye çalışacağız

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Olcan adın Karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamalarda "Hazırlık çercevesinde böyle tip maçlar her iki takım açısından da zor oluyor. Çünkü kampın vermiş olduğu yorgunluk, yurt dışında olmanın vermiş olduğu dezavantajlarda eklenince tabiki biraz sert oluyor ama, bizim açımızdan iyi bir kamp dönemi sona erdi. Artıl Lig'e de çok az bir süre kaldı, bu süre zarfı içerisinde iyi bir şekilde hazırlanıp lig'e çok iyi bir giriş yapmak istiyoruz Çünkü yine zorlu kulvarlarda mücadele edeceğiz. Uefa kupası, Türkiye Kupası gibi. Lige en iyi şekilde hazırlanıp Trabzon'u iyi bir yere getirmek için uğraşacağız."

 

Yeni transferlerin takıma uyumları nasıl şeklinde gelen soruyu Olcan Adın şu şekilde cevapladı:

"Tabiiki de yavaş yavaş uyum sürecini aşacaklarını düşünüyorum. Gerçekten gelen arkadaşlarımız çok yetenekli arkadaşlar Onlarında katkılarıyla iyi yerlere geleceğimizi umut ediyorum"

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor