TS'yi de emniyet müd. karşılar mı?

Pazar Günü Fenerbahçe ile İstanbul’da Süper Final müsabakası maçında karşılaşacak olan Trabzonspor yarın İstanbul’a hareket edecek. Trabzonspor’un İstanbul’da nasıl bir güvenlik düzeyinde karşılanacağı merak ediliyor.Süper Lig’in 33.hafta müsabakasında Tr

TS'yi de emniyet müd. karşılar mı?

Pazar Günü Fenerbahçe ile İstanbul’da Süper Final müsabakası maçında karşılaşacak olan Trabzonspor yarın İstanbul’a hareket edecek.

 

Trabzonspor’un İstanbul’da nasıl bir güvenlik düzeyinde karşılanacağı merak ediliyor.

Süper Lig’in 33.hafta müsabakasında Trabzon’a gelen ve özel güvenlik önlemleri talep eden Fenerbahçe’ye karşılık Trabzonspor kulübü İstanbul’da her hangi bir özel güvenlik isteğinde bulunmadı.

 

Konu hakkında haber61 spor servisinin sorularını yanıtlayan Trabzonspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Hasan Yener “Hiçbir özel güvenlik talebimiz olmadı, olmazda. Biz Aslanlar gibi Türkiye’nin her yerine gideriz“ dedi.

 

Herhangi bir tedirginlikleri bulunmadığını, her deplasmana gidilirken uygulanan rutin prosedürlerin gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyen Yener konuşmasında şunları da söyledi: “Bütün deplasmanlara giderken yaptığımız gibi o ilin yetkili kurumlarına seyahat programımızı bildiririz. Hangi otelde kalacağımızı, hangi saatte hangi ulaşım yolu ile gideceğimizi, hangi saatte oraya ulaşacağımızı ve programımızı bildiririz.

Bu rutin işlemdir ve tüm deplasmanlarda her takım bunu yapar. Bunun dışında özel bir talebimiz olmadı, olmazda”

 

Bilindiği üzere Süper Lig 33.hafta müsabakasında Trabzonspor’la Trabzon’da karşılaşan Fenerbahçe Trabzon’a gelişi öncesinde özel güvenlik talebinde bulunmuş, bu Trabzon’da yetkililerce kabul edilmediği açıklansa da Fenerbahçe Trabzon Havalimanı’nda çok geniş güvenlik tedbirleri ile karşılanmıştı.

 

Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’da Trabzon Havalimanı’na bizzat  giderek Fenerbahçe kafilesinin karşılanması için alınan önlemleri bizzat yönetmişti. Fenerbahçe kafilesinin kaldığı otel de de Jandarma etten duvar örmüştü.

Fenerbahçe kulübü yöneticileri maç dönüşü Trabzon’da alınan güvenlik önlemleriyle ilgili olarak teşekkür ilanı yayınlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler