TS'ye sahip çıkan yok

Trabzonspor'un ligdeki kötü gidişatı kulübün duayenlerini de harekete geçirdi.YÖNETİCİ ARKADAŞLARI UYARDIKTrabzonspor'da uzun yıllar Asbaşkan ve futbol şubesi sorumlusu olarak görev yapan ve şuanda Divan Kurulu üyesi olan Kenan İskender, yaptığı açıklamay

TS'ye sahip çıkan yok

Trabzonspor'un ligdeki kötü gidişatı kulübün duayenlerini de harekete geçirdi.

YÖNETİCİ ARKADAŞLARI UYARDIK

Trabzonspor'da uzun yıllar Asbaşkan ve futbol şubesi sorumlusu olarak görev yapan ve şuanda Divan Kurulu üyesi olan Kenan İskender, yaptığı açıklamayla tüm taraftarları takımını sahip çıkmaya çağırdı.

Divan Kurulu Üyesi İskender, Takıma gerekli desteğin verilmediğinden yakınarak “Trabzonspor belikli iyi yönetilmedi. Takım performansı da belli ki iyi gitmedi. Maalesef ligin alt sıralarındayız. Ama bundan kimsenin korkusu olmasın. Trabzonspor kümeye düşer, durumu kötüye gidiyor, diye kimse karamsar düşünmesin. Asıl tehlike Trabzonspor'a kimse sahip çıkmıyor, esas mevzu bu” dedi.

PLANLI GRUP YOK
Trabzonspor'da en büyük eksiğin göreve gelen yönetimlerin plansızlığı olduğunun da altını çizen İskender, “Yönetici arıyoruz, kimse 'ben burada yöneticilik yapayım' demiyor. Trabzonspor'a kendi içinden, kendi plan ve programlarını yapmış, bir grup çıkıp da 'biz Trabzonspor için şunları yapacağız' demiyor. Trabzonspor'un borcu varmış. Ne olacak ki? Trabzonspor'un her zaman borcu vardır. Trabzonspor'un elindeki futbolcu malzemesi biraz eksikti. Ama tabi ki bu sezon başında başladığı zamanda söyledik. Bu takım şampi yonluğa oynamaz. Yönetici arkadaşları da uyardık. Ama o zaman bizi dinleyen olmadı “diye konuştu.

BAŞKAN KARAR VERMELİ
Trabzonspor'da şuan üç listenin olduğunun altını çizen eski Asbaşkan Kenan İskender ”Şimdi seçim zamanı gelmiş. 15- 16 Aralık yapılması gereken kongre, 8–9 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Peki, bu kongrede ne olur; Kongrede bir tek Sadri Şener listesi doğru düzgün yapılmış vaziyette. Divana 3 liste sunuldu. Başka listede gelebilir. Mevcut Başkan devam edecek mi, etmeyecek mi bunu bilemiyoruz. Tam kararlı gözükmüyor” dedi.

İLK DÖRT'E GİRMEMİZ ZOR
Şampiyonluk treninin kaçtığını da sözlerine ekleyen İskender, “Şu kadroyla bu takımın İlk 4'e girmesi de çok zor. Bu trenler kaçtı. Artık Trabzonspor'un gelecek sezonun hazırlığını yapması gerekiyor. Yönetim, teknik heyet bu bilinçte olmalı. Bu kadroya transfer yapılacak. Sanırım yabancı oyuncuların yanı sıra yerli isimlerde alınacak. Göreve gelecek yönetimde gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlamalı “diye konuştu.

DİVAN'IN GÜCÜ YOK
Eski Asbaşkan Kenan İskender, Divan kurulunun eleştirilmesinin de yanlış olduğunu ifade ederek” Divan kurulunun yaptırım gücü yok ki. Divan kurulu yönetim kuruluna sadece tavsiyelerde bulunur. Yönetim kurulu ister kabul eder, isterse etmez. İnsanlar Divan kurulunun elinde sihirli değnek var zannediyor. Böyle bir şey yok. Yönetim kurulu divan kurulunun direnmesine rağmen kongreyi erteledi. Kongre neden ertelendiğini bilemiyoruz. Demek ki yönetim öyle uygun gördü” dedi.

BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ KİMSE VERMEDİ
Trabzonspor'un büyüklüğünü kimsenin tartışamayacağını da sözlerine ekleyen İskender, ”Trabzonspor Türkiye'de dört büyük kulüpten birisidir. Kimse bunu bize bahşetmedi. Bunu bileğimizin hakkı ile kazandık. Tabi bu dört büyüğün bir tanesi altlarda olursa insanlar tedirgin olur. Ancak büyük kulüpler bundan çabuk kurtulur. Trabzonspor ve sporcuların üzerindeki baskı kalkarsa en yakın zamanda kendini bulur. Sporcularda çok baskı var. İyi top oynayamadıklarından dolayı baskı var, gol atamıyorlar baskı var, gol yiyorlar baskı var. Taraftarlar, futbolcuları hep baskı altında tutuyorlar. Taraftar bir rahat top oynatmıyor. Basın rahat top oynatmıyor. Ben inanıyorum ki, kongreden sonra Trabzonspor iyi top oynayacak” dedi.

BORÇ HER ZAMAN VARDI
Trabzon'un her dönem borcunun olduğunun da ifade eden İskender, ”Gelecek yönetimi bekleyen sıkıntılar içerisinde herkes borç konusunu ortaya atıyor. Ancak Trabzonspor'un borcu her zaman vardı. Borçtan korkma meselesi değil, Trabzonspor'un futbolcu yetersizliği ve eksikliği var, asıl ondan korkmak lazım. Ama Trabzonspor'u da öcü gibi göstermeye de gerek yok. Acaba Trabzonspor'a talip olunmasın diye mi öyle gösteriliyor. Yoksa gelecek olanlar 'Trabzonspor'un durumu kötüydü biz böyle aldık' demek için mi böyle gösterilmek isteniyor. Onu da anlamış değilim” diye konuştu.

KİM GELİRSE PROJEYİ DEVAM ETTİRMELİ
Akyazı projesi başlatıldığını da sözlerine ekleyen İskender, “Albayrak yönetimi tekrar kongreyi kazanamazsa gelecek olan yönetim bu projeden vazgeçemez. Gelecek arkadaşlar bu işi devam ettirmek mecburiyetindedirler. Trabzon için çok faydalı bir proje. İnşallah olur. Mehmet Atalay, kendisi bunun yapılabileceğini söyledi. Hükümet bunu sahiplendi. Başbakan Erdoğan, Trabzon'a geldiğinde buraya Trabzonspor'a yardım edeceğinin sözünü vermişti. Taraftarlar Trabzonspor'a sahip çıksın. Alt taraflardan çıkmamız lazım. Sonra başımızı aşağı doğru basarlar, hiç çıkamayız” dedi.

Osman BAŞKIR / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor