TS'ye İkiyüzlülük Suçlaması

İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü, Trabzonspor'da kalacağını açıklayan Ersen Martin konusunda FIFA'ya gideceğini ve İspanyol Futbol Federasyonu'nun (RFEF) haklı oldukları yolunda kendilerine garanti verdiğini açıkladı.Recreativo Huelva Kulübü Yönetim K

TS'ye İkiyüzlülük Suçlaması

İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü, Trabzonspor'da kalacağını açıklayan Ersen Martin konusunda FIFA'ya gideceğini ve İspanyol Futbol Federasyonu'nun (RFEF) haklı oldukları yolunda kendilerine garanti verdiğini açıkladı.

Recreativo Huelva Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Michael Dumois, yapılan sözleşme gereği 1 milyon Avro olan ödemenin 31 Ağustos Cuma günü yapılamamasının nedenini Trabzonspor'un imzalanan belgeleri 8 saat geç göndermesi ve banka hesap numarasını yanlış vermesi olarak gösterdi.

RFEF'in olaydaki tüm belgeleri incelediği ve yasal olarak Recreativo'nun haklı olduğuna kanaat getirdiğini belirten Dumois, "Trabzonspor ikiyüzlülük yaptı" iddiasında bulunarak, olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler