TS'ye BJK maçı öncesi 2 gün izin

Bordo mavili takım dün oynadığı Ankaragücü maçı sonrası bugünü ve yarını izinli geçirecek.

TS'ye BJK maçı öncesi 2 gün izin

Bordo mavili takım dün oynadığı Ankaragücü maçı sonrası bugünü ve yarını izinli geçirecek.

Trabzonspor Beşiktaş maçı hazırlıklarına pazartesi saat 20.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Yanal Rotayı Beşiktaş'a çevirdi.

Turkcell Süper Ligin ilk 3 haftasnda 7 puan toplayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçana kilitlendi.

İstanbul'da 3 büyüklere karşı galibiyeti bulunmayan bordo-mavili takımın teknik patronu Ersun Yanal ise rotasını Beşiktaş'a çevirerek rakibini imha edecek planlar? düşünmeye başladı.

İkinci yarıya, ilk yarıya oranla çok daha iyi bir başlangıç yapan Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, deplasmanda oynadığı Fenerbahçe ve Ankaraspor maçlarında ortaya koyduğu futbolla göz doldururken kendi sahasında oynadığı Ankaragücü maçında beklenenin ortaya koyamasa da galip gelmesini bildi ve kazanma arzusunu ve isteğini camiasına gösterdi. Geride kalan 3 maçlık seride 7 puan toplayarak ikinci yarıda iyi bir başlangıç yapan Bordo-mavili takım oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanırken,
şampiyonluk hesapları da daha ciddi bir şekilde yapılmaya başlandı. Yakalanan havanın bozulmaması için dikkatli davranan Ersun Yanal, Beşiktaş'ı İstanbul'da devirerek yarışta önemli bir avantaj elde etmek istiyor.

İstanbul'da 3 büyüklere karşı Bordo-mavili takımın başında galibiyet göremeyen teknik patron Ersun Yanal da rotasını Beşiktaş'a çevirerek rakibini imha etmeye düşündüğü planlar üzerinde yardımcıları ile fikir alışverişinde bulunuyor.

Ankaragücü maçının ardından oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan deneyimli teknik adam rakip karşısında oynanan oyunun kendilerine yakışmadığını, Trabzonspor'dan beklenen oyunu sergilemek durumunda olduklarını anlattı

.Verilen iki günlük izinde oyuncularından iyi dinlenmelerini isteyen Yanal, Beşiktaş maçı için yapacakları çalışmalarda herkesi diri ve canlı görmek istediğini aktardı.

Beşiktaş'ın ilerideki etkili silahlarını durdurup etkisiz hale getirmenin planlarını yapan Ersun Yanal, savunmada ve orta sahada görev yapacak olan oyuncuların psikolojik olarak da hazır hale getirecek.

Derbilerdeki karnesini pozitife çevirmek isteyen deneyimli teknik adam Siyah-beyazlı ekibe geniş alan bırakmayarak rakibini baskı altına alıp yarı sahasına hapsetmenin planlarını yapıyor. Beşiktaş'ın, Konyaspor deplasmanından yara aldığı müsabakayla birlikte Siyah-beyazlı ekibin maç kasetlerini izleyen
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'ın eksik olduğu yerleri iyi tespit edip zayıf olan bölgeden vurarak İstanbul'da ilk galibiyetini tatmayı hedefliyor.

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara'nın son haftalardaki performansını beğenmeyen teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularıyla yapacağı mini toplantılarda Yattara'ya geniş bir zaman ayıracak. Rehavet konusunda uyarılarda bulunacak olan Ersun Yanal'ın, özellikle Alanzinho'nun takıma katılmasından sonra yapılan değişikliklerde sürekli olarak kendisinin olmasından rahatsızlık duyan Yattara'ya, psikolojik olarak destek verecek.

Oyuncudan kendisini toparlamasını isteyecek olan Yanal'ın Beşiktaş
karsısında yıldız oyuncuya özel görevler vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor