TS'ye Bir Şokta Musampa'dan

Sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, kadro dışı bırakılan Kongo asıllı Hollandalı oyuncu Kiki Musampa, Trabzon'dan ayrıldı.Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve ya

TS'ye Bir Şokta Musampa'dan

Sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, kadro dışı bırakılan Kongo asıllı Hollandalı oyuncu Kiki Musampa, Trabzon'dan ayrıldı.

Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, milli oyuncular Gökdeniz, Hüseyin, Ergin, Jabi ile sakatlıkları süren Ersen Martin ve Musa katılmadı. Yattara ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Bordo-mavili oyuncular, pas çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç yaparak idmanı tamamladılar.

MUSAMPA, TRABZON'DAN AYRILDI

Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Kongo asıllı Hollandalı oyuncu Kiki Musampa'nın, Trabzon'dan ayrıldığı bildirildi.

Sezon başı kampına geç gelen ve daha sonra tek başına antrenman yapması istenilen Musampa'nın, Trabzon'dan ayrılarak bir süredir idmanlarını yapmadığı öğrenildi.

Yönetim kurulu tarafından daha önce 250 bin Euro para cezası alan Musampa'nın, yönetime haber vermeden gittiği kaydedildi.

Musampa'nın, “Hem benim hem de kulüp için kentten ayrılmam en iyi çözümdü. Ben de ayrıldım. Bundan sonra kararı FIFA verecek” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor