TSYD’de Kongre Kararı

TSYD Trabzon şubesi yönetimi kongre kararı aldı. Yönetim kongre tarihini daha sonra açıklayacak.  Başkan Cevat Kol konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptıYapılan yazılı açıklama özetle şöyle. Bir yılı aşkın bir süredir görevde bulunduğumuz TSYD T

TSYD’de Kongre Kararı
TSYD Trabzon şubesi yönetimi kongre kararı aldı. Yönetim kongre tarihini daha sonra açıklayacak.  Başkan Cevat Kol konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı
Yapılan yazılı açıklama özetle şöyle.
 
Bir yılı aşkın bir süredir görevde bulunduğumuz TSYD Trabzon şube başkanlığı görevinde sona geldik. Dernekçilik fedakarlık, özveri ,proje üretmek, saygı, sevgi, dayanışma ister. Tecrübe ister, en önemlisi çalıştığı makamı kendi ego ve menfaatleri için kullanmamayı yok sayar. Bu konularla ilgili ayrıntılı açıklamayı kongrede yapacağım.
 
Birlikte göreve geldiğimiz dört arkadaşımız.Anadolu ajansından Selçuk Kılıç yine aynı kurumda ve Ankara’da çalışan Selçuk Aval’ ile  Günebakış gazetesi spor servisinden Rahman Turan ve Rize muhabiri Alihan Telatar’ dernekteki görevlerinden  planlı bir şekilde istifa etmiştir.
 
Üretmeyen, sağlıklı çalışmayan bir yönetimin daha fazla bir arada olmasının anlamsız olduğunu ve son yaptığımız toplantıda arkadaşlara ilettim. Olağanüstü bir kongreye gitmemiz gerektiğini söyledim. O zaman düşünmeyenler Mustafa Reşit Akçay ile yaptığım röportaj sonrası istifa etmeleri düşündürücü ve manidardır.
 
Kısaca biz bu işi beceremedik. Doğru işler doğru insanlarla yapılır. Yapmak kadar seçmekte önemlidir. Seçemediği mi açıkça itiraf ediyorum.
 
Bu nedenle 17.06.2013 haziran tarihinde olağanüstü kongre kararı alacağız. Bu kongrede aday olmak, herhangi bir yönetimlerde yer almam söz konusu değildir. Yedek üyelerimizle ilgili devam etme düşüncemiz ise hiç gündemimize gelmemiştir.
 
Saygılarımla..
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor