TSYD Trabzon'da yeni dönem

 TSYD Trabzon Şubesi'nde düzenlenen genel kurula, Trabzon, Samsun ve Rize illerinden toplam 46 üyenin 27'si katıldı. Genel kurulda ilk olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata'nın başkanlığında Osman Şişko ve Celal Kadıoğlu nun da yer aldığı

TSYD Trabzon'da yeni dönem

 

TSYD Trabzon Şubesi'nde düzenlenen genel kurula, Trabzon, Samsun ve Rize illerinden toplam 46 üyenin 27'si katıldı. Genel kurulda ilk olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata'nın başkanlığında Osman Şişko ve Celal Kadıoğlu nun da yer aldığı divan kurulu oluşturuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda faaliyet, gelir gider raporları okunarak üyeler tarafından ibra edildi. 

 

Ardından tek listeyle gidilen seçimlerde Cevat Kol'un başkanlığındaki liste 3 yıllığına göreve seçildi. Kol'un başkanlığındaki yönetim kurulunda ise Selçuk Kılıç, Rahman Turan, Selçuk Aval, Avni Demir, Murat Sandıkçı ve Alihan Teletar yer aldı. 

 

Eski başkan İhsan Öksüz'den görevi devralan Cevat Kol, yaptığı teşekkür konuşmasında, TSYD Trabzon Şubesi'nin yeni dönemde, genç ve dinamik bir ekibin görev alacağını belirterek, "Bugüne kadar bu çatı altında hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz. Bize güvenen tüm üyelerimize layık olmaya çalışacağız. Daha aktif bir dönem hedefliyoruz. Bunun için herkesin desteğine ihtiyacımız var " dedi. 

 

Haber61.net ailesi olarak Cevat Kol ve yönetimini kutluyor görevlerinde başarılar diliyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor