TSYD Başkanı Kol'dan sert açıklama

TSYD Trabzon Şube Başkanı Cevat Kol’dan sert açıklamaBir Ulusal gazetede 1461 Trabzon ile Fenerbahçe arasında  oynanan karşılaşma esnasında  Avni Aker stadı basın tribününde yaşandığı iddia edilen ve ulusal bir gazetede bugün yer  olaylarla ilgili olarak

TSYD Başkanı Kol'dan sert açıklama

TSYD Trabzon Şube Başkanı Cevat Kol’dan sert açıklama

Bir Ulusal gazetede 1461 Trabzon ile Fenerbahçe arasında  oynanan karşılaşma esnasında  Avni Aker stadı basın tribününde yaşandığı iddia edilen ve ulusal bir gazetede bugün yer  olaylarla ilgili olarak sert bir açıklama yaptı

 Hürriyet Gazetesi yazarı  Ahmet Ercanlar Trabzonlu gazetecileri çok ağır bir dille eleştirirken haksız ithamlarda bulundu. TSYD Trabzon Şube başkanı Cevat Kol konu ile ilgili olarak haber61’net e yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi.

Kol bu iddiaları araştıracaklarını ifade ederek” Ben şuan Trabzonspor maçı için Mersinde’yim.   Trabzon’daki yöneticilerimizle birlikte olayı soruşturmaya başladık.  Telefonla basın tribünde bulunan arkadaşlara ulaşıyorum. Hürriyet gazetesinin iddilaranını doğru olup olmadığına bakıyoruz.

Sizin aracılığınızla cevap vereyim  Bunu  yazan yazdıklarının doğru olduğunu kanıtlamak zorunda .Eğer Basın tribününde yazıldığı bir olay olmuşsa bunu yapanda cezasını çeker.  Yazanda yapanda cezasını çeker. Şuanda TSYD Trabzon Şube yönetimi olarak bu araştırmaları sürdürüyoruz   Maçta basın tribününde kim varsa, onların yanında etrafında, hepsi ile konuşuyorum. Konu hakkında  yeterli derecede bilgiyi  aldıktan sonra gerekli açıklamayı yapacağız.

Bu konu yazanın yanına kar kalmayacak. Eğer yapan varsa da yapanın yanına kar kalmayacak. Trabzonspor’u kimsenin küçültmeye, karalamaya hakkı yoktur .Trabzon basınını lekelemeye de kimsenin hakkı yoktur. En basiti 25 bin kişinin olduğu yerde bir çakmakla Trabzonspor’u nasıl bir kişi karalayamıyorsa rencide edemiyorsa ince eleyip sık dokumamız lazım. Biz basın mensuplarının takım taraftarı gibi düşünmesi söz konusu değildir. Bu işin başındaki insanların daha sağlıklı ve aklı selim düşünmek zorundadırlar. Her iki tarafta araştırılıyor. Bu iddiaları yazanda araştırılıyor,Trabzonlu basın mensuplarının bu sözleri söyleyip söylemediği de  araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler