TS'nin zaferi Portekiz'de yer buldu

Süper Lig'in 29. haftasıdna Trabzonspor'a evinde 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ın aldığı yenilgi Portekiz basınında da ses getirdi.Siyah Beyazlı takımın bu mağlubiyet sonrası ligde dördüncü sıraya gerilemesine ve 29 hafta sonunda 8. yenilgisini almasına vurgu

TS'nin zaferi Portekiz'de yer buldu

Süper Lig'in 29. haftasıdna Trabzonspor'a evinde 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ın aldığı yenilgi Portekiz basınında da ses getirdi.

Siyah Beyazlı takımın bu mağlubiyet sonrası ligde dördüncü sıraya gerilemesine ve 29 hafta sonunda 8. yenilgisini almasına vurgu yapan Portekiz spor gazetelerinden Record, haberinde "Beşiktaş kazanmayı özledi" başlığını kullandı.

Almeida'nın golüne rağmen Beşiktaş'ın Trabzonspor'a yenildiğini belirten gazete, Carvalhal yönetimindeki Siyah Beyazlı takımın son haftalardaki kötü gidişini sürdürdüğünü vurgulandı.

Record Gazetesi ayrıca lig lideri Galatasaray'ın bu akşam Sivasspor deplasmanına çıkacağı ve galip gelmesi durumunda iki takım arasındaki farkın 17'ye yükseleceğini belirtti.

Portekiz'in diğer bir spor gazetesi Abola'da ise Almeida'nın golünün Beşiktaş'ın galip gelmesine yetmediği ifade edildi.

Gazetede ayrıca Trabzonspor'un dün akşam kazandığı zafer ile Beşiktaş'ı puan yarışında yakaladığı da belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor