TS'nin yabancılarının havuz keyfi

 Trabzonspor'un yabancı oyuncuları Zokora, Colman, Henrique ve Alanzinho zorlu geçecek yeni sezon öncesi havuza girerek stres attılar. Bordo-mavili oyuncular yaptıkları zafer işaretiyle de gelecek sezon zafere ulaşacaklarını belirttiler. Yeni sezon hazırl

TS'nin yabancılarının havuz keyfi

 

Trabzonspor'un yabancı oyuncuları Zokora, Colman, Henrique ve Alanzinho zorlu geçecek yeni sezon öncesi havuza girerek stres attılar. Bordo-mavili oyuncular yaptıkları zafer işaretiyle de gelecek sezon zafere ulaşacaklarını belirttiler. 

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını 8-22 Temmuz tarihleri arasında Hollanda'nın Tegelen ve Vaals kasabalarında gerçekleştirmesinin ardından, 26 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Münih kenti yakınlarındaki Lohof kasabasında ikinci etap kampını tamamlayan Trabzonspor, yorucu bir kamp dönemi geçirirken futbolcularda yorgunluklarını havuza girerek atıyor.

Bordo-mavili takımın Fildişili oyuncusu Didier Zokora, Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ve Brezilyalı oyuncular Henrique ve Alanzinho zorlu sezon öncesi havuza girerek stres attılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor