TS'nin Vanlı taraftarı geliyor!

Trabzonspor’un Van Erciş’te yaşayan depremzede taraftarı 5 yaşındaki Oğuz hayalini kurduğu Trabzonspor formasına kavuşurken, 22 Kasım Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bordo-mavili takımın, İnter ile oynayacağı maçı tribünden izlemek için ailesiyle birl

TS'nin Vanlı taraftarı geliyor!

Trabzonspor’un Van Erciş’te yaşayan depremzede taraftarı 5 yaşındaki Oğuz hayalini kurduğu Trabzonspor formasına kavuşurken, 22 Kasım Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bordo-mavili takımın, İnter ile oynayacağı maçı tribünden izlemek için ailesiyle birlikte Trabzon’a gelecek.

Trabzonspor tarafından kendisine ve ailesine gönderilen forma, eşofman, battaniye ve diğer ürünleri alan minik Oğuz büyük mutluluk yaşadı.

Ayrıca minik taraftar ailesiyle birlikte bordo-mavili kulüp tarafından Trabzon’a getirtilerek Inter maçında Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki yerini alarak takımını destekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor