TS'nin reklamına ilgi büyük

 Trabzonspor’un kampanya dolayısıyla yerel anlamda vermiş olduğu ilanlar tüm medyanın gündemine taşındı. Gerek tasarımı gerekse de içeriğiyle dikkat çeken ilanlar Trabzonspor taraftarlarının da beğenisini kazandı.Ancak söz konusu kampanyayla ilgili olarak

TS'nin reklamına ilgi büyük

 

Trabzonspor’un kampanya dolayısıyla yerel anlamda vermiş olduğu ilanlar tüm medyanın gündemine taşındı. Gerek tasarımı gerekse de içeriğiyle dikkat çeken ilanlar Trabzonspor taraftarlarının da beğenisini kazandı.

Ancak söz konusu kampanyayla ilgili olarak gazetelerde yer alan haberlerde kullanılan “lisanslı ürün satışlarında şampiyonluk yolundaki rakiplerinin hayli gerisinde kalan” ifadesinin Trabzonspor’un resmi sayfasından paylaştığı  mesajda gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Mesajda; ‘Buna göre 2010-2011 sezonunda 8 milyon 267 bin TL. olan lisanslı ürün satışıı 2011-2012 sezonunda 9 milyon 831 bin TL.’ye yükselmiştir. Mağaza metrekaresi ve ciro oranı anlamında bakıldığında bu rakamlar hiç de küçümsenecek rakamlar değildir. Ayrıca yeni düzenlemelerle TS Club mağazalarının sayısında da artışlar yaşanacaktır. Bu vesileyle emeği geçen herkesi kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz’ ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor