TS'nin puanlarını o çaldı!

Trabzonspor bu kale yan direğinden çektiği kadar rakiplerinden çekmedi. UEFA şampiyonlar ligi B gurubunda mücadele eden Trabzonspor’un önce CSKA Moskova maçında yol tarafındaki kalenin yan direğine çarpan top içeri girmedi. Bu maçtan 2 hafta sonra bu kez

TS'nin puanlarını o çaldı!

Trabzonspor bu kale yan direğinden çektiği kadar rakiplerinden çekmedi. UEFA şampiyonlar ligi B gurubunda mücadele eden Trabzonspor’un önce CSKA Moskova maçında yol tarafındaki kalenin yan direğine çarpan top içeri girmedi. Bu maçtan 2 hafta sonra bu kez İnter maçında bu kez Adrian’ın kafa şutu aynı direğin hemen hemen aynı noktasına çarparak sahaya döndü.

 Trabzonspor evinde oynadığı ve 0-0 berabere biten CSKA Moskova maçının uzatma dakikalarında Celustka’nın kafa şutu yol tarafındaki kale yan direğinin alt bölümüne çarparak sahaya dönerken Trabzonspor bu maçta 2 puan bıraktı.

kale_diregi.jpg

22 Kasım 2011 Salı günü Avni Aker’de konuk bu kez güçlü İtalyan temsilcisi İnter’di. 1-1 sona eren karşılaşmanın 76 dakikasında aynı kale yan direği bu kez Adrian’ın kafa şutuna gol izni vermedi. Adrian’ın bu dakika da attığı kafa şutu Yol tarafındaki kale yan direğine çarparak sahaya döndü.

kale_diregi2.jpg

2 devler ligi maçında yol tarafındaki kale yan direğine çarparak sahaya dönen 2 şut nedeniyle Trabzonspor 4 puanın yanı sıra 10 milyon TL’ye yakın bir gelirden de oldu.

Bordo mavililer kale yan direği yüzünden şansını Lille ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi son gurup maçına taşırken, aynı kale yan direğine çarparak sahaya dönen iki şut nedeniyle  belki de gurupdan  bir üst tura çıkma şansını kaybedecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor