TS'nin örnek taraftar kadınları

 Almanya'nın Düren kentinde faaliyetlerini sürdüren Almanya Trabzonsporlular Derneği’nin Kadın Kolları Başkanı Figen Baykan ve üyeler Hülya Aygün, Ayşe Genç, Tülay Özdemir, Şengül Dil ve Yasemin Gülver yaptıkları başarılı sosyal faaliyetler nedeniyle Alma

TS'nin örnek taraftar kadınları

 

Almanya'nın Düren kentinde faaliyetlerini sürdüren Almanya Trabzonsporlular Derneği’nin Kadın Kolları Başkanı Figen Baykan ve üyeler Hülya Aygün, Ayşe Genç, Tülay Özdemir, Şengül Dil ve Yasemin Gülver yaptıkları başarılı sosyal faaliyetler nedeniyle Alman Milletvekili Thomas Rachel tarafından 3 günlük Berlin gezisine davet edilerek, ayrıca ödüllendirildiler.

 

Milletvekili Thomas Rachel konuyla ilgili yaptığı açıklamada Düren Trabzonspor Derneği’ni yakından tanıdıklarını belirterek, “Bu sayede Trabzonspor’u da internetten takip ediyorum. Trabzonsporlular Derneği sadece sporla değil kültürel faaliyetlerde de çok üstünler. Derneğin çalışma politikası çok temiz. Buradaki insanları tanıdıktan sonra Trabzonspor’u da bir gün Düren’de misafir etmek isteriz” dedi.

 

Kadın Kolları Başkanı Figen Baykan ise Berlin’de milletvekilleri tarafından çok iyi karşılanıp, fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, “Almanya’daki Türklerin sıkıntısını dile getirme fırsatı bulduk. Bize bu fırsatı tanıyan Trabzonsporlular Derneği’nin ve Trabzonspor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu tekrar gördük” diye konuştu.


450ts.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler