TS'nin kardeş takımında olağanüstü hal!

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da, Samsunspor maçı öncesi 6 oyuncunun süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi.Teknik direktör Raşit Çetiner, GAP Vadisi Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi mücadele ederek Samsunsp

TS'nin kardeş takımında olağanüstü hal!

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da, Samsunspor maçı öncesi 6 oyuncunun süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

Teknik direktör Raşit Çetiner, GAP Vadisi Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi mücadele ederek Samsunspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.
Hafta içinde yaptıkları antrenmanlarda iyi çalıştıklarını belirten Çetiner, ''Samsunspor maçı bizim için çok önemli. Artık lafın bittiği yerdeyiz. Futbolcular da bu durumun farkındalar. Hafta içi yaptığımız toplantıda bazı kararlar aldık. Doğruyu bulduğumuzu inanıyorum. Futbolcu arkadaşların bu hafta iyi mücadele edeceklerini düşünüyorum. İnşallah biz de desteklemeye gelenlere iyi şeyler hissettiririz'' dedi.

Yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, takımda performanslarından dolayı Mikail Albayrak, Serdar Dursun, Yiğitcan Erdoğan, Sercan Özçelik ve Erdi Kemendi ile Çağrı Tekin'in kadro dışı bırakıldığını ifade eden Çetiner, şöyle devam etti:

''Bugün kulübümüzde olağanüstü bir durum oldu. Birkaç arkadaşımızla yollarımızı ayırdık. Kendilerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra kalan kadroyla lige devam edeceğiz. Savaşımızı sonuna kadar teslim olmadan devam ettireceğiz. Bu konuda bizi sevenlerin bize güvenmelerini istiyoruz.''

Çetiner, ayrıca Samsunspor maçında taraftarların kendilerini sabırla desteklemelerini istedi.

Kaleci Atacan da Samsunspor'un son haftalarda çok formda olduğunu ancak maçı kazanmak istediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler