TS’nin kalesine gol olacak

Trabzonspor UEFA Şampiyonlar liginde evinde oynadığı maçta İnter ile 1-1 berabere kalarak tur şansını Lille maçına bıraktı. Avni Aker’de oynanan İnter maçında  İnter’in Portekizli sportif direktörü Luis Figo ile basın mensupları arasında ilginç ve bir o k

TS’nin kalesine gol olacak

Trabzonspor UEFA Şampiyonlar liginde evinde oynadığı maçta İnter ile 1-1 berabere kalarak tur şansını Lille maçına bıraktı.

Avni Aker’de oynanan İnter maçında  İnter’in Portekizli sportif direktörü Luis Figo ile basın mensupları arasında ilginç ve bir o kadar da esprili bir diyalog yaşandı.

İtalyan ekibi İnter’in  teknik heyeti ve yedek futbolcuları deniz tarafındaki yedek kulübesinde yerlerini alırken konuk ekip ilk yarıda da deniz tarafındaki kaleyi korudu.

Bu arada İnter’in  bulunduğu yedek kulübesinde oturan Figo foto muhabirlerinin  toplu halde  İnter ‘in koruduğu kalenin arkasına  doğru yönlendiğini görünce esprili bir şekilde” Oraya gitmeyin  yarınızda karşıdaki kalenin arkasına gitsin. Gol Trabzonspor’un koruduğu kaleye olacak “ dedi

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler