| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 07 Şubat 2011 13:17

TS'nin kalecisi Milli kampa gidemedi

Güney Kore Milli Takımı ile 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da özel maçta karşılaşacak olan (A) Milli Futbol Takımının aday kadrosuna çağrılan Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın, sakatlığı nedeniyle milli takımın İstanbul'da yaptığı kampa gidemedi

Güney Kore Milli Takımı ile 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da özel maçta karşılaşacak olan (A) Milli Futbol Takımının aday kadrosuna çağrılan Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın, sakatlığı nedeniyle milli takımın İstanbul'da yaptığı kampa gidemediği bildirildi.

Onur'un dün akşam bordo-mavili takımın Medical Park Antalyaspor ile yaptığı karşılaşmada omuzundan sakatlandığı ve tedavisine hemen başlandığı belirtildi.

Bordo-mavili takımın bu sabah yaptığı çalışmada da yer almayan Onur'un milli takım doktorlarıyla yapılacak görüşmeden sonra büyük olasılıkla kadrodan çıkarılacağı kaydedildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!