TS'nin istediği Özgür'e dev talip!

Ankaragücü'yle yollarını ayıran ve 4 büyük takımın da transfer gündeminde yer alan başarılı kanat oyuncusu Özgür Çek'e, Portekiz'in ünlü takımı Benfica da talip oldu.Benficalı yetkililer, genç futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri E

TS'nin istediği Özgür'e dev talip!

Ankaragücü'yle yollarını ayıran ve 4 büyük takımın da transfer gündeminde yer alan başarılı kanat oyuncusu Özgür Çek'e, Portekiz'in ünlü takımı Benfica da talip oldu.

Benficalı yetkililer, genç futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Erdil Arpacı'yla temasa geçtiler. Görüşmeler belli bir aşamaya geldi; ancak şu ana kadar ortaya somut bir sonuç çıkmadı.

4 BÜYÜK TAKIM DA ÖZGÜR'Ü İSTİYOR
Ayrıca, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor da Özgür Çek'in transferi için Arpacı'yla temas halinde; ancak Özgür transferinde acele etmek istemiyor.

SÜREKLİ OYNAYABİLECEĞİ BİR TAKIMA GİTMEK İSTİYOR
Genç futbolcu daha önce Radyospor'a yaptığı açıklamada "Fenerbaheçe'nin altyapısından yetiştim; ancak transferimde profesyonelce davranmak zorundayım. Oynayabileceğim bir takımda yer almak istiyorum" demişti.

Ankaragücü'yle sözleşmesini fesheden Özgür'ün bonservis ücreti bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler