TS'nin Devler Ligi beklentisi sürüyor

Trabzonspor, transferde gaza basmak için UEFA'nın Avrupa kupalarına katılacak Türk takımlarıyla ilgili kararını bekliyor. UEFA'nın Fenerbahçe'nin yerine yine Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'ne alması durumunda Başkan Sadri Şener transfer bütçesini artıraca

TS'nin Devler Ligi beklentisi sürüyor

Trabzonspor, transferde gaza basmak için UEFA'nın Avrupa kupalarına katılacak Türk takımlarıyla ilgili kararını bekliyor.

 

UEFA'nın Fenerbahçe'nin yerine yine Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'ne alması durumunda Başkan Sadri Şener transfer bütçesini artıracak.

 

Gençlerbirliği'nin başarılı orta saha oyuncusu Yasin Öztekin ile 4 yıllık prensip anlaşmasına vararak transfere start veren Trabzonspor'da arayışlar ve görüşmeler sürerken gözler de UEFA'ya çevrildi.

 

Şampiyonlar Ligi finali için gittiği Münih'te UEFA yetkilileriyle görüşen ve Mayıs ayı sonuna kadar şike soruşturmasıyla ilgili kararın açıklanacağı izlenimini alan Başkan Sadri Şener, transfer bütçesini belirlemek için UEFA'nın vereceği kararı bekliyor.

 

UEFA'nın şike soruşturması nedeniyle Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men etmesi ve Trabzonspor'u geçen sezon olduğu gibi Şampiyonlar Ligi'ne davet etmesi halinde bordo mavililerin kasasına da yüklü miktarda para girecek.

 

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nden katılım payı, TV yayın geliri, galibiyet ve beraberliklerde alınan ödüller olmak üzere yaklaşık 25 milyon Euro'yu kasasına koyan Trabzonspor, bu sezon da Devler Ligi'ne katılma hakkını elde etmesi halinde transfer politikasını da buna göre şekillendirecek.

 

Geçen sezon maliyeti yüksek futbolcuların alınması nedeniyle teknik direktör Şenol Güneş'le fikir ayrılığına düşen Başkan Sadri Şener'in, bu sezon alınacak isimlerde yüksek fiyattan kaçındığı belirtildi.

 

DANY ISRARI SÜRÜYOR

Geride kalan sezonda son yılların en fazla gol yeme ortalamasına sahip olan ve neredeyse oynadığı maçların yüzde 75'inde kalesinde gol gören Trabzonspor, defansı sağlamlaştırma yönündeki girişimlerini sürdürüyor.

 

Liecester City'nin Fildişi Sahilli futbolcusu Sol Bamba'da büyük ilerleme kaydeden ve önümüzdeki hafta içinde bu transferi bitirmeyi amaçlayan bordo mavililer, Gaziantepsporlu Dany'den de vazgeçmiyor.

 

Gaziantepspor'a da takas artı para teklifi sunan ve Sapara'nın bonservisinin yanı sıra 1 milyon euro teklif eden Trabzonspor, "Takassız 4 milyon Euro" cevabını aldı.

 

Gaziantepspor'un Sapara konusundaki tutkusunu bilen bordo mavililerin, Dany transferini bitirmek için fiyatta bir nebze daha artırıma gidebilecekleri vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler