TS'nin antreman ve basın programı belli oldu

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu.Buna göre Teknik Direktör Mustafa Akçay ile iki oyuncunun katılacağı basın toplantısı yarın (Çarşamba) saat 18.30’da Hü

TS'nin antreman ve basın programı belli oldu

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu.

Buna göre Teknik Direktör Mustafa Akçay ile iki oyuncunun katılacağı basın toplantısı yarın (Çarşamba) saat 18.30’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda başlayacak.

Trabzonspor'un maçtan bir gün önceki antrenmanını ise saat 20.00’de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

Yarın (Çarşamba) 14.00’de Trabzon’a gelecek olan rakip Lazio’nun Teknik Direktörü Vladimir Petković ise saat 17.30’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından 18.00’de antrenman gerçekleştirilecek ve bu çalışmanın da 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor