TS'liler Temiz Lig için yürüyecek

Trabzonspor Taraftarlarının 01/01/2012 Pazar günü saat 15.00'da İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde düzenleyeceği "Temiz Bir Lig İçin" yürüyüşü, katılımın çok yoğun olacağı ve terör örgütlerinin provakasyon ihtimalleri düşünülerek İstanbul Valiliğin ve E

TS'liler Temiz Lig için yürüyecek

Trabzonspor Taraftarlarının 01/01/2012 Pazar günü saat 15.00'da İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde düzenleyeceği "Temiz Bir Lig İçin" yürüyüşü, katılımın çok yoğun olacağı ve terör örgütlerinin provakasyon ihtimalleri düşünülerek İstanbul Valiliğin ve Emniyetinin aldığı kararla iptal edilmişti. Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çeken bu iptal kararının ardından Taksim İstiklal caddesinde yapılması planlanan yürüyüşün, aynı gün ve saatte Türkiye Futbol Federasyonunun İstinye'deki binası önünde gerçekleştirilmesine karar verildi.

Sosyal medyada organize olan Trabzonsporlular, yaşanan şike soruşturması sonrasında TFF’nin “alamadığı” kararlara ve son olarak 58. Maddenin değiştirilmesiyle ilgili yapılan çalışmalara karşı “İsyan Sokakta İnsaf Arıyor” sloganıyla, yalnızca İstanbul’da değil, ülkenin dört bir kenarında sokağa dökülecek. İstanbul’un dışında Ankara, Trabzon, Zonguldak ve Bolu’da da yürüyüşler düzenleyecek olan bordo mavili taraftarlar, şampiyonluk kupasını isteyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor