TS'li taraftardan 'Tulum'lu destek

 Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanan maçta şampiyonun Galatasaray olması üzerine Taksim’deki kutlamalara bir Trabzonsporlu taraftarda tulum çalarak destek verdi.Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 6. hafta maçında Galatasaray’ın şampiyon o

TS'li taraftardan 'Tulum'lu destek

 

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanan maçta şampiyonun Galatasaray olması üzerine Taksim’deki kutlamalara bir Trabzonsporlu taraftarda tulum çalarak destek verdi.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 6. hafta maçında Galatasaray’ın şampiyon olması üzerine binlerce taraftar Taksim Meydanı’na akın etti. Galatasaraylı taraftarlar meşaleler yakarak tezahüratlarla takımlarını desteklerken, bir Trabzonsporlu taraftarın da tulum çalarak sevinçlerine ortak oldu. İstanbul’da birçok bölgede şampiyonluk kutlamaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor