TS'li taraftardan büyük yürüyüş!

Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin organize ettiği 'Haksızlığa Direniş Yürüyüşü' 1 Ocak Pazar günü Trabzon'da gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, 2010-2011 sezonunda ortaya çıkan

TS'li taraftardan büyük yürüyüş!

Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin organize ettiği 'Haksızlığa Direniş Yürüyüşü' 1 Ocak Pazar günü Trabzon'da gerçekleştirilecek. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, 2010-2011 sezonunda ortaya çıkan deliller ışığında haksız yere şampiyonluğun ellerinden alındığını belirterek, "Başkanımız Sadri Şener'in de dediği gibi 'Kupa'nın ruhu Trabzon'da', ama biz tenekesinin de Trabzon'a gelmesini istiyoruz" dedi. 

Fenerbahçe'nin İstanbul Kadıköy'de düzenlediği yürüyüşte 3 bin kişi topladığını belirten Kodalak, "Çünkü Fenerbahçeliler de artık bu olayı kabullenmiş durumdalar. Çünkü Fenerbahçe taraftarı Fenerbahçe'nin haklı olduğuna inansa bizler inanıyoruz ki orada yüz inleri aşan bir kalabalık olur. Onların 3 bin kişi ile yürümesi bile bu olayı kabullendiğini gösteriyor. Bizde Trabzonspor taraftarları olarak haklı olduğumuz konuda hakkımızın iade edilmesini istiyoruz. Onun için yürüyüş yapacağız" ifadesini
kullandı. 

Haklı oldukları konuda yürüyüşün nasıl yapılacağını herkese göstereceklerini belirten Kodalak, sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Grup ve kişi ayrımı gözetmeksizin herkesi bu yürüyüşe davet ediyoruz. Herkes bayrağını ve forması ile bu yürüyüşe katılıp, küfür ve hakaret içermeden güzel bir şekilde hakkımızı aradığımızı spor kamuoyuna göstereceğiz. Onun için bütün Trabzonspor taraftarını Pazar günü yapacağımız 'Haksızlığa Direniş Yürüşümüze' bekliyoruz. Ben Trabzonluyum ve Trabzonsorluyum diyen herkesi bu yürüyüşte olması gerektiğini düşünüyoruz." 

Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin organize ettiği ve sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği yürüyüş 1 Ocak Pazar günü saat 14.00'de Uzun Sokak girişinden başlayacak ve Atatürk Alanı'nda son bulacak. Burada yapılacak olan basın açıklamasının ardından son bulacak. 
Konuyla ilgili olarak Trabzonspor Taraftarlar Derneği yarın saat 11.00'de Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısında düzenleyecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor