TS'li oyuncular konuştu

 Trabzonspor’un oyuncularından Celustka üzgün olduklarını söyledi. Celustka,”Çok üzgünüm yenildik Avrupa maçından sonraki yorgunluğu atamadık her halde yenildik böyle olmamalıydı.”söyledi. [PAGE]Sol Bamba, “ çok kötü bir gece geçirdik kesinlikle kazanmak

TS'li oyuncular konuştu

 


Trabzonspor’un oyuncularından Celustka üzgün olduklarını söyledi. Celustka,”Çok üzgünüm yenildik Avrupa maçından sonraki yorgunluğu atamadık her halde yenildik böyle olmamalıydı.”söyledi. 

Sol Bamba, “ çok kötü bir gece geçirdik kesinlikle kazanmak zorundayız. Koşullar nasıl olursa olsun yenmek zorundayız yenemedik. Milli takım arasından sonra buna dur diyerek yükselişe geçeceğiz hiç Trabzonspor’a yakışan bir oyun değildi tüm Trabzonspor camiasından özrü dilerim.”dedi.  

Sapara, “ zor bir maçtı oyunun kontrolünü kaybettik ve rakipten ister istemez baskı görmeye başladık ve golü yedik golden sonrada hiç bir şey yapamadık bu akşamın genel analizi böyle olur. Diyecek bir şeyimiz yok çok üzgünüz.”şeklinde konuşarak duygularını belirtti.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor