TS'li Onur kalesinde devleşti!

Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak, özellikle maçın ikinci yarısında yaptığı kritik kurtarışlarla, kalesinde adeta devleşti. Skor 1-1 devam ederken 68. dakikada Olcay Şahan, 1 dakika sonra da Almeida'nın mutlak gollük pozisyonlarında topa sahip olan Onur

TS'li Onur kalesinde devleşti!

Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak, özellikle maçın ikinci yarısında yaptığı kritik kurtarışlarla, kalesinde adeta devleşti.

 Skor 1-1 devam ederken 68. dakikada Olcay Şahan, 1 dakika sonra da Almeida'nın mutlak gollük pozisyonlarında topa sahip olan Onur Kıvrak, son dakikada da yine Olcay Şahan'ın bomboş durumda vuruşunda gole izin vermedi ve oldukça başarılı bir performans sergiledi. Başarılı kaleci, takımının İstanbul'dan puanla dönmesine en büyük katkıyı yapan isim oldu.

 Trabzonsporlu yöneticiler, Onur Kıvrak'ın A Milli Takım'ın, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Romanya ve Macaristan ile yaptığı gruptaki maçların aday kadrosuna çağrılmamasına büyük tepki göstermişti.

ONUR MİLLİ TAKIMI HAKT ETTİ

Şakar’da Beşiktaş karşısında devleşen Onur’a övgüler yağdırdı

Beşiktaş maçında iyi bir performans ortaya koyan kaleci Onur'un, (A) Milli Takımı'nın Dünya Kupası elemelerinde oynadığı maçların aday kadrosuna alınmamasını, ''Abdullah Avcı'nın tercihi'' şeklinde yorumlayan Şakar, ''Onur, Türkiye'nin en az gol yiyen, en istikrarlı ve başarılı kalecisi.

Milli takıma alınıp alınmaması Abdullah Avcı'nın tercihi. Onur’un hak ettiği Milli takıma alınmamasına Üzüldük, üzüntülerimizi dile getirdik. Sonuçta seçici olan kendisidir. Bizim kendisine karışma hakkımız yok ama 'Onur Türkiye'yi daha iyi temsil ederdi' diye düşünüyorum'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor