TS'li Milli maç öncesi ne dedi

Milli Takım'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz maç öncesi açıklama yaptı.Milli Takım'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz ise yarın iyi bir sonuç almak istediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:"Grupta öncelikli hedefimiz ilk ikiye girip, baraj maçını oyn

TS'li Milli maç öncesi ne dedi

Milli Takım'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz maç öncesi açıklama yaptı.

Milli Takım'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz ise yarın iyi bir sonuç almak istediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Grupta öncelikli hedefimiz ilk ikiye girip, baraj maçını oynayıp finallere katılmaktı. Hedefimizin birinci ayağını tamamladık. Maçın önemini biliyoruz ve bunun için yarın iyi bir sonuç almak istiyoruz. İnşallah yarın üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yapıp, Avrupa Şampiyonası'na gideceğiz."

Yavaş yavaş daha iyi oynadıklarını vurgulayan Burak, "Oyun olarak şu an sizi tatmin etmiyor olabiliriz. Yeni bir jenerasyon oluyoruz. Değişirken yarışıyoruz da. 5-6 maç oynadık birlikte. Yavaş yavaş daha da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hem iyi oyun hem de sonuç açısından iyi şeyler sunacağımızı düşünüyorum. Hocamızın da dediği gibi fazla birlikte olamıyoruz. Fazla birlikte olursak daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Her şeyin öneminin farkındayız. Avrupa Şampiyonası'nı yaşamış arkadaşlarımız var, yaşamamış arkadaşlarımız var. Ben de orada oynamak istiyorum. Bu, birçok futbolcunun hayalidir. Orada oynayınca hayatımızın değişebileceğini biliyoruz. Bunun için konsantre oluyoruz" şeklinde konuştu.

"Milli Takım'da kendini en etkili silahı olarak mı görüyorsun?" sorusuna Burak Yılmaz, "Burada çok etkili oyuncularımız var. İyi bir takımın iyi bir oyuncusuyum. Hepimiz uyum içinde oynarsak, hepimiz tehlikeli oluruz" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler