TS'li eski oyuncu antrenör oldu

  Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, daha önce 17 Yaş Altı Kadın Milli Takımı'nın teknik direktörlük görevini yürüten Temizkanoğlu'nun, yeni dönemde 19 Yaş Altı Kadın Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü de yapacağı bildirildi.   2007-2009 yıll

TS'li eski oyuncu antrenör oldu

 

 

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, daha önce 17 Yaş Altı Kadın Milli Takımı'nın teknik direktörlük görevini yürüten Temizkanoğlu'nun, yeni dönemde 19 Yaş Altı Kadın Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü de yapacağı bildirildi. 

 

oguntemizkanoglu01.jpg

 

2007-2009 yılları arasında 18 Yaş Altı ve 19 Yaş Altı Milli Takımlarının teknik direktörü olan Temizkanoğlu'nun yönetimindeki 19 Yaş Altı Milli Takımı 2009 Avrupa Şampiyonası'na katılmıştı.

 

kadin_millilerimiz_ispanyay.jpg

 

 

Temizkanoğlu'nun ayrılmasının ardından 17 Yaş Altı Kadın Milli Takımı'nda teknik direktörlük görevi Nur Mustafa Gülen'e verilirken, yeni görevlendirmeler kapsamında Necla Güngör'ün de 15 Yaş Altı Kadın Milli Takımı'nın teknik direktörü olduğu belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor