TS'li bayanların yeri hazır

 Trabzonspor’un ligin 29. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı müsabakayı Trabzonsporlu kadın ve 16 yaş altı taraftarlar misafir takım tribününden ücretsiz izleyebilecekler.Buna göre kadın ve 16 yaş altı çocuklar İnönü Stadı’nda kendilerine ayrı

TS'li bayanların yeri hazır

 

Trabzonspor’un ligin 29. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı müsabakayı Trabzonsporlu kadın ve 16 yaş altı taraftarlar misafir takım tribününden ücretsiz izleyebilecekler.

Buna göre kadın ve 16 yaş altı çocuklar İnönü Stadı’nda kendilerine ayrılan davetiye niteliğindeki biletleri Beşiktaş Kulübü’nün belirteceği gün ve saatler arasında temin edebilecekler.

TFF tarafından kadın ve 16 yaş altı taraftarların maçları ücretsiz seyredebilmesi için belirlenen şartlar şöyle:

“  - Proje 2011-2012 sezonunda sadece Spor Toto Süper Lig maçlarında ve 34 haftalık Lig Grubu müsabakalarında uygulanacak.

 -      Spor Toto Süper Lig maçlarını kadınlarla, 2011 yılında oynanacak maçlarda, 01.01.1996 tarihinde ve daha sonra doğmuş çocuklar ücretsiz izleyebilecek.

 -      Maçları ücretsiz seyredecek kadın ve 16 yaş altı çocuklar kendilerine ayrılacak davetiye niteliğindeki biletleri 1. güvenlik bariyeri öncesinde kulübün çalıştığı bilet firması tarafından kurulacak gişeden temin edebilecek.

-      Bu gişenin maçtan bir gün önce saat 10.00-17.00 arasında açılması ve bu saatin kulüpler tarafından duyurulması planlanmıştır.

 -      Kadın ve 16 yaş altı futbolseverler davetiyelerini bu gişeden TC kimlik kartlarının fotokopilerini vermek kaydıyla alabilecek.

 -      Kadın ve 16 yaş altı çocuklar kendileri için ayrılan turnikeden TC kimlik kartlarını ve davetiyelerini göstererek girebilecek.

 -      16 yaş altı çocuklar biletlerini gişeden kimlik fotokopilerini göstererek ve yanlarında ebeveynleri olması kaydıyla alabilecek.

 -      Veliler soyadı tutmak kaydıyla çocuğunun kimlik fotokopisini göstererek çocuğu olmadan da gişeden bilet alabilecek.

 -      Çocuğunu bırakamayacağını söyleyerek bu tribüne ücretsiz biletle girmek isteyen erkek velilere kesinlikle izin verilmeyecek.

 -      Kulüplerce bu kapılarda ve özel gişede yeteri sayıda kadın/erkek polis ve özel güvenlik görevlileri yer alması gerekmektedir.

 -      Kapı kontrolünde özel davetiyelerin kulakçıkları koparılacak ve bu kulakçıklar orada görevli olan TFF Bölge Müdürlüğü yetkililerine teslim edilecek. Kulakçıklar ve hazırlanan tutanak TFF’ye gönderilecek.

-      Bu biletlerle sadece belirtilen tribüne giriş yapılabilecek.

-      İlgili bilet firması tutanakta belirtilen kulakçık sayısı kadar davetiyenin bedelini TFF’ye fatura edecek.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler