TS’li Avukatlar taktir topladı

Trabzonspor’un avukatları bugün duruşmada her kozu kullandı. Avukat Nusret Yılmaz, Hakan Orhan ikilisi Çağlayan Adliyesinde devam eden duruşmada bugün adeta şov yaptılar. İkili sordukları sorularla sanıkları adeta paçavraya çevirirken, Mahkeme başkanı Meh

TS’li Avukatlar taktir topladı

Trabzonspor’un avukatları bugün duruşmada her kozu kullandı. Avukat Nusret Yılmaz, Hakan Orhan ikilisi Çağlayan Adliyesinde devam eden duruşmada bugün adeta şov yaptılar.

 

İkili sordukları sorularla sanıkları adeta paçavraya çevirirken, Mahkeme başkanı Mehmet Ekinci Trabzonspor avukatlarının sorduğu sorular ve verdiği cevaplardan ise tatmin oldu.

 

Trabzon’a bu duruşmada da sorun çıkartacak bir şey olmazken ,soru sorma sırası Trabzonlu avukatlar a geldiği için F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım çareyi kaçmakta bularak soluğu hastanede aldı.

 

Trabzonsporlu avukatların duruşmada ki rahat ve kendinden emin üslubuna tutuksuz sanık Faruk Yaşar’ı da sinirlendi.

 

Trabzonsporlu avukatların sanık Faruk Yaşar’a  tapelerde bahsi geçen bir konuşmayı hatırlatarak, “Tuvalet kabininde Şekip Mosturoglu ile konuştuklarınız her yöne çekilebilir, bunu açıklar mısınız“ şeklindeki sorusu üzerine köşeye sıkışan Yaşar “18 ay önceki konuşmayı nerden hatırlayacağım diye bağırmaya başladı.

 

Trabzonspor avukatları bugün yapılan duruşmayı adeta yönetirken, en küçük bir detayı dahi atlamadan anında sanıkları sordukları sorularla tam not aldılar.

Trabzonsporlu avukatların sanıklara yönelttiği soruların ardından gelen tutarsız cevaplar karşısında zaman zamanda devreye mahkeme başkanı Mehmet Ekinci ve üye hakimler girdi.

 

Ekinci sanıkların verdiği cevaplardan tatmin olmadığını belli eden ifadeler kullandı. 

 

Duruşmada yarin Aziz Yıldırım dahil  içerde yatanların tutuklu mu tutuksuz mu yargılanacakları konusu karara bağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor