TS'li As başkan topa tuttu!

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin  Hacisalihoğlu’ndan hem sitem hem eleştiri.  Eski asbaşkan  Hacısalihoğlu siyasi partilerin Trabzon il başkanları ve vekillerine sitem etti. Sosyal paylaşım sitesi Faceebok’da Şike konusunda Trabzonlu siyasilerin tavrı

TS'li As başkan topa tuttu!

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin  Hacisalihoğlu’ndan hem sitem hem eleştiri.  Eski asbaşkan  Hacısalihoğlu siyasi partilerin Trabzon il başkanları ve vekillerine sitem etti. Sosyal paylaşım sitesi Faceebok’da Şike konusunda Trabzonlu siyasilerin tavrını eleştiren Hacısalihoğlu ağır sözler sarfetti. Eski asbaşkan Hacısalihoğlu”  AkP, CHP ve MHP’nin Trabzonlu siyasileri için” Tüm siyasiler TRABZONSPOR’U Çerez yapmışlar aklına gelen atıştırıyor şeklinde bir yorum paylaştı. İşte eski asbaşkanın büyük destek gören yazısı

BENCE....

Yakın geçmişte,sn. Bahçeli'nin ve Sn.Kılıçdaroğlu'nun şike konusu ile ilgili yaptıkları açıklamalar sonrası ,CHP-MHP Trabzon milletvekilleri ve il teşkilatlarından tavırlarını ortaya koymalarını istemiş ve beklemiştik.Ne yazık ki gelmemişti.

Başbakanın yaptığı açıklamalar sanrası,şimdi aynı tutumu ve tepkiyi AKP milletvekili ve il teşkilatlarından israrla bekliyoruz.gelirmi,hiç sanmam.

çünkü,bugün tüm siyasi partiler ve Trabzonlu siyasiler,TRABZONSPOR'u bir çerez yapmışlar,aklına gelen atıştırıyor.

ne yazık ki ,tüm TRABZON'lularda aval aval bakıyor..

1.20130727125253.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor