TSli 5 forvet bir Uche etmedi

 Uche tek başına beş Trabzonlu'yu geçti!Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın golcü oyuncusu Kalu Uche, bu sezon Trabzonspor'un tüm forvet oyuncularının toplamından fazla gol attı. Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Kasımpaşa'da

TSli 5 forvet bir Uche etmedi

 Uche tek başına beş Trabzonlu'yu geçti!Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın golcü oyuncusu Kalu Uche, bu sezon Trabzonspor'un tüm forvet oyuncularının toplamından fazla gol attı.

 Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Kasımpaşa'da golcü oyuncu Kalu UcheSpor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın golcü oyuncusu Kalu Uche, bu sezon Trabzonspor'un tüm forvet oyuncularının toplamından fazla gol attı.

Süper Lig’in 24 haftası geride kalırken Kasımpaşa’nın Nijeryalı forvet oyuncusu Kalu Uche 14 gol attı. Ligin en golcü yabancı oyuncusu olan Kalu Uche böylece Trabzonspor’un bu sezon forma giyen tüm forvet oyuncularının toplamında fazla gol atmış oldu.

Trabzonspor takımında bu sezon Süper Lig’de Halil Altıntop ve Paulo Henrique 3’er gol, devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a giden Vittek 2 gol, Marc Janko 1 gol kaydetti, Emre Güral ise gol atamadı. Trabzonspor’un forvet oyuncuları bu sezon Süper Lig’de toplam 9 gol attı.

KASIMPAŞA SÜPER LİG'İN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Kasımpaşa Süper Lig’in 24.haftası sonunda yediği 26 golle en az gol yiyen takım oldu.

Kasımpaşa takımının oynadığı 24 maçta da kalesini İsveçli milli kaleci Andreas Isaksson korudu. Kasımpaşa son 6 lig maçının 4 tanesini gol yemeden bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor