TS'den UEFA'ya resmi yazı

Şike süreci boyunca UEFA'ya daha önce sadece gerekli bilgi ve belgeleri gönderen Trabzonspor, karar sürecinin uzaması nedeniyle resmi başvuru yaptı. Trabzonspor, 2010-2011 yılında yaşanan şike olayları nedeniyle Türkiye'de mağdur edildiğini belirterek UEF

TS'den UEFA'ya resmi yazı

Şike süreci boyunca UEFA'ya daha önce sadece gerekli bilgi ve belgeleri gönderen Trabzonspor, karar sürecinin uzaması nedeniyle resmi başvuru yaptı.

 

Trabzonspor, 2010-2011 yılında yaşanan şike olayları nedeniyle Türkiye'de mağdur edildiğini belirterek UEFA'ya resmi yazı gönderdi.

 

UEFA'ya gönderilen yazıda, TFF Kurulları ve İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şahıslar hakkında cezalar vermesine rağmen TFF tarafından kulüplere ceza verilmediğini belirten Trabzonspor, UEFA ve FİFA kurallarına dayanarak, 2010-2011 sezonunda yaşanan şike olayları nedeni ile bir an önce karar verilmesini ve aynı sezonda Trabzonspor'un Şampiyon olarak tescilinin sağlanmasını talep etti.

 

Trabzonspor daha önce, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinin şike ve teşvik primi eylemi tespit ettiği müsabakaların tescilinin iptali ve 2010-2011 sezonunun şampiyonun Trabzonspor olarak tescili için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor