TS'den sitemli kampanya

Hazırlanan dev afişlerde futbolcuların isimleri esprili bir şekilde kullanılıyor, taraftarların lisanslı ürün almamaları halinde Giray'ın kaçabileceği, Volkan'ın şen olmayacağı vurgulanıyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de yaptığı açıklamalarda sık

TS'den sitemli kampanya

Hazırlanan dev afişlerde futbolcuların isimleri esprili bir şekilde kullanılıyor, taraftarların lisanslı ürün almamaları halinde Giray'ın kaçabileceği, Volkan'ın şen olmayacağı vurgulanıyor.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de yaptığı açıklamalarda sık sık, "İstanbul kulüplerinin ürün ve bilet satış rakamlarıyla bizim aramızda büyük fark var. Taraftarların takıma daha fazla sahip çıkması gerekiyor" şeklindeki sözleriyle eleştirdiği ürün satışı gelirini artırmak için ilginç bir kampanya başlatıldı. Gazeteler, internet siteleri ve bilboardlarla halka duyurulan reklam kampanyasında, "Kulübümü seviyorum" sloganı ana tema olarak belirlendi.

 

KULÜBÜNE GÖNÜLDEN BAĞLIYSAN

Trabzonspor'un resmi ürün satış mağazası TS Club'ın satış gelirini artırmak amacıyla düzenlenen reklam kampanyasında taraftara, "Kulübüne gönülden bağlıysan, bordoya maviyle karşılık veriyorsan, Trabzonspor aşkını her yerde yaşatıyorsan sahte ürün kullanma. Çünkü gerçek Trabzonsporlu sahte ürün kullanmaz, takımını hayal kırıklığına uğratmaz. Trabzonspor'un lisanslı ürünlerini TS Club'lardan alır, takımına her zaman destek olur" mesajı verildi.

 

FUTBOLCU İSİMLERİ KULLANILDI

Kampanya afişlerinde ayrıca üç futbolcunun adı da kampanya sloganı olarak belirlendi. Soyadları kampanya ile uyumlu olan futbolcuların isimleri, kampanyada, "Taraftar böyle yaparsa Giray Kaçar", "Taraftar böyle yaparsa Volkan Şen olmaz", "Taraftar böyle yaparsa Olcan Adını değiştirir" şeklinde kullanılarak kulübün daha iyi futbolcular alması ve elindeki yıldız isimleri tutabilmesi için taraftarların lisanslı ürün alması gerektiğine vurgu yapıldı.

 

GEÇEN SEZON YÜZDE 20 ARTIŞ OLDU

2010 – 2011 sezonunda TS Club'larda yaklaşık 8 milyon liralık ürün satışı gerçekleştirildi. Bu rakam, kulübün tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği geçen sezon yüzde 20'lik artışla 10 milyon lirayı geçti. Düzenlenen kampanyalarla bu artış trendinin sürmesinin hedeflendiği ifade edildi. Ayrıca TS Club TIR'ı da Türkiye'nin değişik bölgelerine giderek satışların artırılmasında etkin rol oynayacak, mağaza sayısı da imkanlar ölçüsünde artırılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler