TS'den sakatlık açıklaması

Trabzonspor'un Beşiktaş’la oynayacağı zorlu müsabaka öncesinde sakat oyuncularla ilgili Kulüp Doktoru Hakan Ayaz tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu bilgilere yer verildi:“Milli oyuncumuz Burak Yılmaz, Pazartesi günü Bursa’da yapılan milli takı

TS'den sakatlık açıklaması

Trabzonspor'un Beşiktaş’la oynayacağı zorlu müsabaka öncesinde sakat oyuncularla ilgili Kulüp Doktoru Hakan Ayaz tarafından bir açıklama yapıldı. 

Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Milli oyuncumuz Burak Yılmaz, Pazartesi günü Bursa’da yapılan milli takım antrenmanında Tolga’yla girdiği ikili mücadele sonucu dizine aldığı darbeyle sakatlanmıştı.

Orada yapılan kontrolleri ve çekilen MR’ının verilerine göre sol diz iç yan bağı yapışma yerinde hafif ödem olduğu tespit edilmiş ve bu doğrultuda kulübümüze bilgi verilmiştir.

Salı günkü antrenmana ağrıları nedeniyle katılamayan Burak, çarşamba günkü maçta ise ikinci yarıda görev almıştır. Burak’ın maç sonrası perşembe günü Trabzon’a geldiğinde ağrılarının artması üzerine yapılan kontrollerinde sol diz iç yan bağında zorlamanın olduğu tespit edilmiş, acil tedavisine başlanmış ve Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışılmaktadır.

Bir diğer milli oyuncumuz Olcan Adın’ın ise Mersin İdmanyurdu maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde hafif şişlik ve ödem meydana gelmiş, maç sonrası gittiği milli takım ise yapılan her iki antrenmanı da tamamlayarak Slovakya karşısında forma giyebilmiştir.

Perşembe günü Trabzon’a geldiğinde ağrılarının devam ettiğini belirten Olcan’ın yapılan kontrollerinde ciddi bir sorununun olmadığı, fakat hafif ödem ve şişliğin devam ettiği tespit edilmiştir. Bu yönde acil tedavisine başlanılan oyuncumuzun Beşiktaş maçına kadar hazır hale getirilmesi planlanmaktadır.

Slovak Milli oyuncumuz Marek Cech’de ise PSV Eindhoven ile deplasmanda oynanan karşılaşmada göğsüne aldığı darbe sonucu interkostal nevralji (kaburga kemik ve kaslarında ödem) meydana gelmiştir. Cech ağrılarının oynayabilecek seviyede olduğunu ifade etmesi üzerine Mersin İdmanyurdu maçında görev almıştır.

Mersin İdmanyurdu maçı sonrası milli takım kampına giden oyuncumuz buradaki idmanlara da katılmış ve Türkiye karşısında kısa süreli forma giymiştir. Perşembe günü Trabzon’a döndüğünde ağrılarının arttığını bildiren Cech, bu nedenle takımla yapılan idmanda yer alamamıştır. Beşiktaş maçına yetiştirilmesi zor görünen Cech’in tedavisi devam etmektedir.

Bir diğer sakatlığı bulunan futbolcumuz Mustafa Yumlu’nun, çarşamba günü yapılan idmanın sonunda ağrısı olduğunu ifade etmesi üzerine sol alt baldırında zorlanmaya bağlı adale sertliği tespit edilmiştir. Tedbir amaçlı perşembe günkü antrenmanda düz koşu yapan Mustafa’nın tedavisi sürmekte ve pazar günkü Beşiktaş maçına yetiştirilmesine çalışılmaktadır.

Ayrıca Volkan ve Giray başta olmak üzere bazı oyuncularda da yoğun müsabaka trafiği nedeniyle hafif sakatlık problemleri bulunmakta ancak bu oyuncuların sakatlıklarının şu an itibariyle idman ya da müsabaka yapmayı engelleyecek durumda olmadığı görülmektedir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler