TS'den Orduspor'a. geçmiş olsun mesajı

Spor Toto Süper Lig'de 19 Kasım Pazartesi Orduspor ile karşılaşan Trabzonspor'da, rakip kulübe yönelik teşekkür ve geçmiş olsun mesajı yayımlandı.  Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, saha içerisinde dostça tamamlanan maçın ard

TS'den Orduspor'a. geçmiş olsun mesajı

Spor Toto Süper Lig'de 19 Kasım Pazartesi Orduspor ile karşılaşan Trabzonspor'da, rakip kulübe yönelik teşekkür ve geçmiş olsun mesajı yayımlandı.

  Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, saha içerisinde dostça tamamlanan maçın ardından Orduspor otobüsüne yapılan saldırının kınandığı belirtilerek, ''Bu saldırıda yaralanan Orduspor takımı futbolcusu Vicente Monje'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, saldırıyı gerçekleştirilenlerin en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyoruz'' ifadesine yer verildi.

 Açıklamada, Ordu deplasmanında bordo-mavili kafilenin en iyi şekilde ağırlandığı da kaydedilerek, Orduspor Yönetim Kurulu'na teşekkür edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor