Ts'den kadın şiddetiyle mücadele

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulüplere gönderilen bir yazıyla 25 Kasım’ın Kadına Şiddetle Mücadele Günü olması nedeniyle bu hafta sonu Spor Toto Süper Lig’de oynanacak olan müsabakalara ev sahibi takımların belirtilen konuyla ilgili pankartlarla

Ts'den kadın şiddetiyle mücadele

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulüplere gönderilen bir yazıyla 25 Kasım’ın Kadına Şiddetle Mücadele Günü olması nedeniyle bu hafta sonu Spor Toto Süper Lig’de oynanacak olan müsabakalara ev sahibi takımların belirtilen konuyla ilgili pankartlarla çıkacakları bildirildi.

Ayrıca aynı gerekçeyle hakemlerle oyuncuların formalarında da sol kolda Spor Toro Süper Lig amblemlerinin altında beyaz kurdeleler yer alacak.

Federasyon tarafından gönderilecek pankartlarda, “Kadına yönelik şiddete ortak olmayacağız”, “Kadına yönelik şiddetle mücadelede kararlıyız, seyirci kalmayacağız”, “Kadına yönelik şiddet insan hakları ihlalidir”, “Kadına yönelik şiddet suçtur” mesajları bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor