TS'den Fener'e şampiyonluk primi

2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor, hakkının iade edilmesini ve hak ettiği şampiyonluk kupasının tarafına verilmesini bekliyor.Yaşanan şike soruşturması sonrasında, hakkının nasıl gasp edildiği gerek yargı ve gerekse vicdanlarda teslim edilmesine karş

TS'den Fener'e şampiyonluk primi

2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor, hakkının iade edilmesini ve hak ettiği şampiyonluk kupasının tarafına verilmesini bekliyor.

Yaşanan şike soruşturması sonrasında, hakkının nasıl gasp edildiği gerek yargı ve gerekse vicdanlarda teslim edilmesine karşın, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Siyasi baskılar sonucu hala kupasını alamamış olan Trabzonspor mücadelesini hukuki zeminlerde sürdürmeye devam ediyor.

Er veya geç hak ettikleri kupayı mutlaka müzelerine getireceklerini ifade eden Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe’ye de kupa primi gönderme hazırlıkları içerisinde.

Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda kadrosunda bulunan Egemen Korkmaz da Trabzonspor’un hakkı olan fakat şu ana kadar müzesine götüremediği bu kupa için ter akıtan futbolculardan bir tanesi.

Profesyonellik adına dostluk dahil bir takım değerleri bir tarafa bırakarak Trabzonspor’dan, Beşiktaş’a oradan da Fenerbahçe’ye transfer olan Egemen Korkmaz’ın da hukuki süreç sonunda Kupanın Trabzonspor’a gelmesiyle şampiyonluk pirimi verileceği öğrenildi.

Trabzonspor yönetiminden alınan bilgiye göre, Trabzonspor’un bu güne kadar gerek kadrosunda olsun ve gerekse başka takımlara gitmiş olsun futbolcuların hak ettiği paralarını ödendiği bu bağlamda Egemen Korkmaz’a da 2010-2011 sezonu şampiyonluk piriminin gönderileceği öğrenildi.

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi ayrıca şu görüşlere de yer verdi: “Trabzonspor büyük bir camiadır, Profesyonelliğe verdiği değer kadar, dostluğa, emeğe ve kadrosunda bulunmuş futbolculara karşı da her zaman iyi niyetlidir.

Şike ve hile ile şu an müzemizde bulunmayan kupa hukuki süreç sonrasında müzemize geldiğinde Egemen Korkmaz ve  şu an Trabzonspor’da olsun olmasın o dönem mücadeleyi veren tüm futbolcularımız hak ettikleri şampiyonluk pirimlerini alacaklardır, bu uygulamamız eskiden de böyleydi bundan sonrada böyle olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler