TS'den Aziz Yıldırım'a sert cevap

Trabzonspor, tutuklu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugün bir gazetede yayınlanan ifadeleriyle ilgili açıklama yaptı.Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Şike soruşturmasının ardından başlayan mahkeme sürecinde özellikle bazı sa

TS'den Aziz Yıldırım'a sert cevap

Trabzonspor, tutuklu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugün bir gazetede yayınlanan ifadeleriyle ilgili açıklama yaptı.

Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Şike soruşturmasının ardından başlayan mahkeme sürecinde özellikle bazı sanıkların, haklarındaki iddialara cevap vermek yerine sürekli gündemde kalabilmek adına yaptıkları açıklamaları büyük bir hayretle izlemekteyiz. Hukukun işleyiş biçimi ortadayken, isnat edilen suçların delilleriyle çürütülmesi arayışı yerine, adeta kamuoyunu etkileyerek konuları farklı yönlere çekme çabaları dikkatlerden kaçmamaktadır. Bu vesileyle Trabzonspor Kulübü olarak sürecin başından beri olduğu gibi yargıya güvenimizi bir kez daha yineliyor, bu kişilerin suçlarına ortak arama çabalarını da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" denildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler