TS'den Atal ve Hayali için geçmiş olsun mesjı

Trabzonspor yönetim kurulu  İstanbulda ameliyat olan Arşiv ve Müze Kurulu başkanı Selim Atal ile Trabzonspor ve TFF eski yönetim kurulu eski üyesi Hüsnü Hayali için bir geçmiş olsun mesajı yayınladıATAL’A GEÇMİŞ OLSUNİstanbul’da geçirdiği başarılı bir ope

TS'den Atal ve Hayali için geçmiş olsun mesjı

Trabzonspor yönetim kurulu  İstanbulda ameliyat olan Arşiv ve Müze Kurulu başkanı Selim Atal ile Trabzonspor ve TFF eski yönetim kurulu eski üyesi Hüsnü Hayali için bir geçmiş olsun mesajı yayınladı

ATAL’A GEÇMİŞ OLSUN

İstanbul’da geçirdiği başarılı bir operasyon sonrası kalbine stent takılan Arşiv ve Müze Kurulu Başkanımız Mustafa Selim Atal’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

HAYALİ’YE GEÇMİŞ OLSUN

Divan Üyemiz, Trabzonspor ve TFF Yönetim Kurulları eski Üyesi Hüsnü Yılmaz Hayali İstanbul’da mide ameliyatı geçirmiştir. Sayın Hayali’ye geçmiş olsun dileklerimizle, acil şifalar dileriz.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor