TS'de yöneticiler bile yoruldu

Erteleme maçında, evinde, Gençlerbirliğine 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, maç içerisinde fizeksel yorgunluğun hissedildiğine vurgu yaparken, bordo mavili kulübün genel sekreteri Hasan Yener, yöneticiler olarak kendilerinin bil

TS'de yöneticiler bile yoruldu

Erteleme maçında, evinde, Gençlerbirliğine 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, maç içerisinde fizeksel yorgunluğun hissedildiğine vurgu yaparken, bordo mavili kulübün genel sekreteri Hasan Yener, yöneticiler olarak kendilerinin bile yorulduğunu, futbolcular üzerinde yorgunluğun hissedilmemesinin mümkün olmadığını söyledi.

Yener, ligde 15. haftanın oynandığını; ancak Trabzonspor'un şu ana kadar 24 maç yaptığını hatırlatarak, "Sürekli maç oynuyoruz. 20 Haziran'da sezonu açtık. Ligde 15. hafta bitti, biz 24 maç yapmışız. Yönetici olarak biz yorulduk. Futbolcuların yorulmaması mümkün mü? Ama bizim gerçek gücümüz bu değil" dedi.

UMUTSUZLUĞA YER YOK
Yener, umutsuzluğa yer olmadığına vurgu yaparak, "Trabzonspor en zor maçlarda gücünün ne olduğunu herkese gösterdi. Takımda değişim yaşamamıza karşın, Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi çok iyi temsil ettik.

Şimdi tüm konsantrasyonumuzu Fenerbahçe maçına çevirmek zorundayız. Derbiler değişik bir atmosfere sahiptir. Biz her zaman olduğu gibi kazanmak için İstanbul'a gideceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler