TS'de Yabancı Tehlikesi

Burak Yılmaz'ın yerine Dama N'Doye'yi transfer etmek üzere olan Trabzonspor'un kadrosunda 13 yabancı oyuncu bulunuyor. Burak Yılmaz'ı Galatasaray'a kaptırdıktan sonra forvet arayışlarına başlayan Trabzonspor, Danimarka Ligi'nin gol kralı Dame N'Doye'yi tr

TS'de Yabancı Tehlikesi

Burak Yılmaz'ın yerine Dama N'Doye'yi transfer etmek üzere olan Trabzonspor'un kadrosunda 13 yabancı oyuncu bulunuyor.

 

Burak Yılmaz'ı Galatasaray'a kaptırdıktan sonra forvet arayışlarına başlayan Trabzonspor, Danimarka Ligi'nin gol kralı Dame N'Doye'yi transfer etmek üzere...

 

Sabah'ın haberine göre ; Ancak bordo-mavili yönetimin Süper Lig'de gelecek sezondan itibaren yabancı sayısının kademeli olarak azalacak olmasından sanki haberi yok!. Şu an kadroda sözleşmesi süren 13 yabancısına rağmen Trabzonspor'un yabancı arayışı şaşırtıyor. Pawel-Piotr Brozek, Sapara gibi kadroda forma şansı bulamayan isimlerle bağlarını koparamayan başkan Sadri Şener, acil önlem almazsa kulübün başı çok ağrıyacak.

 

BÜYÜK TEHLİKE KAPIDA


Yeni sezon öncesi dört büyüklerin kadrolarındaki yabancı sayılarına bakıldığında Trabzonspor bazı rakiplerini ikiye katlıyor. Kadrosunda 13 yabancısı bulunan Trabzonspor'u, 9 yabancı oyuncuyla G.Saray, 8 yabancıyla Beşiktaş ve 6 yabancı ile F.Bahçe takip ediyor. Son iki sezonda transferlerle 'yabancı cenneti'ne dönen Trabzonspor'un kadrosunu nasıl sadeleştireceği merak ediliyor. 

 

İŞTE TRABZON'UN YABANCILARI

 

Bordo-mavili yönetim geçen sezon yabancı transferine 20 milyon Euro harcadı ama başarıyı yakalayamadı.

 

1.Adrian

2. Alanzinho

3. Zokora

4.Colman

5.Marek Cech

6. Celustka

7. Henrique

8.Piotr Brozek

9.Vittek

10.Sol Bamba

11.Marek Sapara

12.Torric Jebrin (1461'e kiralandı)

13. Pawel Brozek (Satışta)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor