TS'de Rizespor Hazırlıkları

Turkcell Süper Lig'nde Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 2-0 yenen Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Teknik direktör Ziya Doğan, sabah yapılan antrenmanda yer almadı. Maçtan sonra İstanbul'a giden Doğ

TS'de Rizespor Hazırlıkları

Turkcell Süper Lig'nde Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 2-0 yenen Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ziya Doğan, sabah yapılan antrenmanda yer almadı. Maçtan sonra İstanbul'a giden Doğan'ın bu akşam Trabzon'a döneceği bildirildi.

Bordo-mavili takımın antrenmanında milli oyuncular Gökdeniz, Hüseyin, Ergin Keleş, Jabi, sakatlıkları bulunan Ersen Martin, Yattara, Musa, Risp ve Ayman olmak üzere 9 futbolcu antrenmana katılmadı.

Yardımcı antrenörlerin yönettiği antrenmanda bordo-mavili futbolcular, koşunun ardından dar alanda pas çalışması yaptılar.

Trabzonspor, bu akşam yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Olaylı Sivasspor maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Trabzonspor, savunmasını bu akşam gönderecek.

Bordo-mavili kulubün gerekli savunmayı hazırlandığı ve maçın kendi lehine tescil edilmesini istediği belirtildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, TV 8'de katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Doğan, Trabzonspor'da geçen sezon devraldığı günlerde ciddi zorluklar yaşadığını belirterek, ''Ama ikinci yarıda takımı toparladım. Trabzonspor'u iyi yerlere getirdiğimi düşünüyorum. Başarısız değilim. Bu yıl da lige iyi başlangıç yaptık. Futbol Federasyonu'nun Sivasspor maçı kararını bekliyoruz. İddia ediyorum, Trabzonspor bu sezon çok iyi yerlere gelecektir. Fakat insanlar bize sabır göstermeli. Eğer sabırlı olunursa çok iyi şeylere imza atacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Doğan, yıldız oyuncularla bir sorun yaşadığı şeklindeki eleştirilerin doğru olmadığını kaydederek, ''Marcelinho'ya birkaç kez forvet arkası, birkaç kez de sol tarafta görev verdim. Ama Trabzonspor'da uyum sorun. Bugüne kadar Trabzonspor'da hiçbir yıldız futbolcuyla sorun yaşamadım'' diye konuştu.

Doğan, hiçbir zaman yerini ve konumunu kaybetme korkusu yaşamadığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor