Olimpiyat Stadı´nda Brugge ile oynayacağı özel maç öncesinde İstanbul ve diğer büyük illerdeki Bordo-Mavililer'i heyecan sardı.
Trabzonspor'un 16 Ağustos'ta Olimpiyat Stadı'nda Brugge ile oynayacağı özel maç öncesinde İstanbul ve diğer büyük illerdeki Bordo-Mavililer'i heyecan sardı. Sezon başlamadan önceki son sınavını Belçika temsilcisine karşı verecek olan Karadeniz temsilcisinin sevenlerinin 82 bin kişilik stadın önemli bir bölümünü doldurması bekleniyor. İstanbul'daki karşılaşma için taraftar gruplarının İzmir ve Ankara'da da organize olarak otobüsler kaldıracağı öğrenildi.
Spor
Yayın tarihi:
08 Ağustos 2008
08:35
TS'de Olimpiyat heyecanı
Olimpiyat Stadı´nda Brugge ile oynayacağı özel maç öncesinde İstanbul ve diğer büyük illerdeki Bordo-Mavililer'i heyecan sardı. Trabzonspor'un 16 Ağustos'ta Olimpiyat Stadı'nda Brugge ile oynayacağı özel maç öncesinde İstanbul ve diğer büyük illerdeki Bor