TS'de Olcan kadroda

Spor Toto Süper Ligi'nin 19.haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor İstanbul'a umutlu gitti.Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına ve taraftara kapalı olarak saat 11:

TS'de Olcan kadroda

Spor Toto Süper Ligi'nin 19.haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor İstanbul'a umutlu gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına ve taraftara kapalı olarak saat 11:00'de gerçekleştirdiği anternamının ardından Türk Hava Yollarına ait (THY) özel bir uçak ile saat 15:00'de İstanbul'a haraket eden bordo-mavili kafilede, Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle ülkesinin milli takım kampına giden Didier Zokora, sarı kart cezalısı Serkan Balcı'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Volkan Şen kafilede yer almadı.

Kaleci Onur, Brozek kardeşler ve Jebrin ise  teknik direktör Şenol Güneş İstanbul'a getirmedi. Yeni transfer Olcan Adın ise yeni takımı ile birlikte İstanbul'a gitti.  
  olcan_adin.jpg

Bordo-mavili takımın yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Colman, Aykut, Alanzinho (Olcan) Adrian, Halil ve Burak Yılmaz şeklinde çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler