TS'de Malouda krizi!

Haftasonu oynanacak olan Galatasaray maçı öncesinde dün yapılan ilk antrenmana katılmayan Malouda bugün ki antrenmana da izinsiz olarak katılmadı.Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdür

TS'de Malouda krizi!

Haftasonu oynanacak olan Galatasaray maçı öncesinde dün yapılan ilk antrenmana katılmayan Malouda bugün ki antrenmana da izinsiz olarak katılmadı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana Fransız oyuncu Malouda, tedavisi süren Özer Hurmacı ile dün evlenen Gökhan Alsan katılmadı. Dünkü çalışmada yer almayan Malouda'nın bu sabahki  idmana izinsiz olarak katılmadığı bildirildi.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda pas çalışmasının ardından şut çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde de yarı sahada çift kale maç yapıldı. Maçta sakatlıkları düzelen Bosingwa ile Yusuf Erdoğan da yer aldı.

Ayağında ağrı hisseden Janko, antrenmanın başında çalışmayı bıraktı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor