TS'de Lazio hazırlıkları başlıyor!

TRABZONSPOR İZİNLİKonya Torkuspor'u evinde oynadığı maçla Mustafa’nın attığı gol ile 2-0 malup eden Trabzonspor da futbolcular bugünü izinli geçirecek.TRABZONSPOR, LAZİO MAÇI HAZIRLIKLARINA YARIN BAŞLAYACAK.Spor Toto Süper Ligi'nin 6. haftasında Torku Kon

TS'de Lazio hazırlıkları başlıyor!

TRABZONSPOR İZİNLİ

Konya Torkuspor'u evinde oynadığı maçla Mustafa’nın attığı gol ile 2-0 malup eden Trabzonspor da futbolcular bugünü izinli geçirecek.

TRABZONSPOR, LAZİO MAÇI HAZIRLIKLARINA YARIN BAŞLAYACAK.

Spor Toto Süper Ligi'nin 6. haftasında Torku Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor 30.09.2013 Pazartesi (Bugün) izinli olarak geçirecek. Bordo-mavili takım Lazio maçı hazırlıklarına 01.10.2013 Sal günü 17.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Öte yandan Bordo mavili ekibin teknik direktörü Mustafa Akçay’ın kadro dışı kalan Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz’le ilgili Lazio maçı öncesi basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor