TS'de işte o Madde...

 Trabzonspor’da 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde kulislerdeki hareketlilikler sürerken, Bordo-Mavili yönetim ve Divan Kurulu da göreve gelecek olan yönetimin görev süresinin Aralık ayında dolmaması için son çalışmal

TS'de işte o Madde...

 

Trabzonspor’da 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde kulislerdeki hareketlilikler sürerken, Bordo-Mavili yönetim ve Divan Kurulu da göreve gelecek olan yönetimin görev süresinin Aralık ayında dolmaması için son çalışmalarını yapıyor. Bu doğrultuda Olağanüstü Genel Kurul gündemine yeni bir madde ekleyecek olan yönetim,  böylelikle yeni göreve gelecek olan yönetimin görev süresini de 2015 Aralık ayına kadar uzatmış olacak.
 
BİR DEFAYA MAHSUS OLMAK ÜZERE
Trabzonspor yönetimin genel kurul gündemine koymayı planladığı geçici madde ise şu şekilde olacak. Geçici Madde 4: Tüzüğün 68. maddesi aynen korunarak; 15-16 Mayıs-25-26 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan seçimli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, seçilecek organların görev süresine bir defaya mahsus olmak üzere 2 yıl eklenerek, görev sürelerinin sonu 20 Kasım-20 Aralık 2015 olarak belirlenir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler