Ts'de hedef 4'de 4 yapmak

 Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, üst üste kazandıkların maçların ardından iyi bir konuma geldiklerini belirterek, Samsunspor karşısında lig dördüncülüğünü elde etmek için mücadele edeceklerini söyledi.Spor Toto Süper Lig'de sırasıyla Orduspo

Ts'de hedef 4'de 4 yapmak

 Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, üst üste kazandıkların maçların ardından iyi bir konuma geldiklerini belirterek, Samsunspor karşısında lig dördüncülüğünü elde etmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de sırasıyla Orduspor, Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u mağlup etmeyi başaran Trabzonspor, Samsunspor maçını da kazanarak seri galibiyetlerini sürdürmek istiyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda da İstanbul Güngörenspor'u 2-0 mağlup ederek bir üst tura çıkan Trabzonspor'da moraller yerinde olurken, Bordo-mavililerde ligin ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Samsunspor'u yenerek play-off sıralamasına adını yazdırmak istiyor.

"DÖRDÜNCÜLÜĞÜ KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbul Güngörenspor'a 1 gol atan Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, gol atmanın harika bir duygu olduğunu belirterek, "Gol atmak bir oyuncu için harika bir duygu. Ancak takımın kazanması çok daha önemli. Şimdi önümüzde Samsunspor maçı var. Kazanmamız gereken maçlardan biri ve bunun için mücadele edeceğiz. Tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.

Onların vereceği destek ile maçı kazanıp ilk dört'ün içine girmek istiyoruz" dedi.
Kupada yoluna emin adımlarla devam eden Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş bazı oyuncularını yakından görme fırsatı yakalarken, Pazar günü oynayacağı karşılaşama da sakatlık dışında değişiklik yapmayı düşünmediği belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sahaya sürdüğü 11'i bozmayacağı öğrenilen Güneş'in, sakat olan Glowacki'nin yerinde Mustafa Yumlu'yu oynatmayı planladığı ancak bu oyuncunun da İstanbul Güngörenspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavisinin sürdüğü ve maç günü yapılacak olan kontrollerden sonra durumunun netlik kazanması bekleniyor.

Savunmada sıkıntı yaşamak istemeyen Güneş'in alternatifler üzerinde durduğu öğrenildi. Bordo-mavili takımda Celustka'nın stoperde oynaması gündeme gelirken Serkan Balcı'nın ise eski bölgesine geri döneceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor